FabLab    Werking   Workshops   Lesmateriaal   Contact   Missie & Visie

WORKSHOPS:    STARTPROjecten organiseert de volgende workshops in zijn FabLab:Op woensdag   18/12/2019 om 14u kunt u gratis de laatste workshop van dit jaar volgen “Werken met een 3D printer”.
Deze workshops staan open voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist. We vragen alleen een sterke interesse voor 3D printing. Er staan verschillende 3D printers ter beschikking. Hebt u een eigen ontwerp om te printen? Spreek er over met de docent.


Op woensdag   11/12/2019 om 14u kunt u gratis een workshop TinkerCAD volgen.

Deze workshops staan open voor iedereen met interesse in 3D tekenen. Ook voor deze workshops is er geen voorkennis vereist.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Workshops met uw naam, de naam van de workshop en de datum van de workshop waaraan u wenst deel te nemen.

WAAR:
Brussels FabLab "The IT Garage", ingang Nieuwland 42 – 44 te 1000 Brussel. Gebouw achteraan op de 1ste verdieping (lokalen van STARTPROjecten).

Op vrijdag 13 december publiceren wij de nieuwe datums voor 2020. Wens je een workshop op maat waarvan jij de invulling doorgeeft? Dat kan. Contacteer ons met jouw voorstel.NIEUW:

De All - in - One Workshops...
Wens je een 3D printer aan te kopen en wil je er een workshop aan koppelen, specifiek over jouw printer, dan hebben wij een voorstel:

Je kan kiezen voor een workshop om te leren werken met een FDM printer (prijs van de workshop = 295€ ) of een workshop over een SLA printer (prijs van de workshop = 395€ ). In de prijs zit een nieuwe printer inbegrepen.
Deze krijg je vanaf de start van de workshop wat maakt dat doorheen de volledige workshop je alles leert over je eigen printer. Alle gebruikte materialen tijdens de workshop, zoals filamenten en/of resin, zijn gratis.Wij geven eveneens 3 jaar garantie op de printers.

Inhoud van de All - in - One workshop: Leren werken met je printer + een 3D printer + filamenten (2kleuren) en/of resin.

Laatste update (28/11/2019):
De geplande All - in - One van 2019 zijn volzet. Inschrijven kan momenteel niet meer. Zodra we nieuwe datums hebben kunt u deze hier terugvinden.

De volgende All - in - One workshops (einde dit jaar en begin 2020) zullen gespreid worden over 3 avonden, telkens van 18u tot 20u30. Dus niet meer op een woensdag.

Meer over weten? Stuur een mail naar Info .
We kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen.


Kom regelmatig terug om onze workshopkalender te raadplegen.